Skogsägare för Ukraina

Mellanskog och Norra Skog har startat ett gemensamt initiativ till stöd för Ukraina. Genom en insamling till UNHCR vill vi bidra till att minska den humanitära katastrof som pågår i landet. Vi uppmanar nu alla som vill att delta i insamlingen som pågår fram till och med den 31 mars. Visst vill du vara med?

Sveriges skogsägarföreningar bygger på demokratiska grundprinciper och en övertygelse om att världen blir bättre när människor samarbetar och hjälper varandra. Vi ser med förfäran på utvecklingen i Ukraina. Ett land nära Sverige på många sätt, inte minst genom alla de människor som arbetar inom det svenska skogsbruket.

I ett gemensamt initiativ vill Norra Skog och Mellanskog bidra till att lindra den humanitära katastrof som nu pågår i Ukraina. Vi har därför startat en insamling med en grundsumma om 100 000 kr och uppmuntrar medlemmar, anställda och samarbetspartners att engagera sig. Alla bidrag som lämnas till denna insamling under mars dubblas av Akelius Foundation. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Klicka här för att komma direkt till insamlingen!