Mellanskog utsett till Karriärföretag 2024!

Karriärföretagen har för andra året i rad delat ut en fin utmärkelse till Mellanskog som erkännande för vårt engagemang i att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för våra värdefulla medarbetare. Vi är mycket stolta, tacksamma och självklart än mer motiverade att fortsätta göra skillnad varje dag på väg mot en grönare framtid.  


 På Mellanskog har vi över 50 olika yrkesroller. Från virkestekniker till miljösamordnare eller webbredaktör. Här finns något för alla som ser framtiden i skogen och som vill lyckas tillsammans med oss. Är du nyfiken på en karriär hos oss? Läs mer under Karriär på www.mellanskog.

Om Karriärföretagen: 

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige som erbjuder de främsta karriär och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Karriärföretagen startade som ett initiativ i samarbete med Dagens Industri, men har varit ett fristående bolag sedan 2014. Idag, utöver att varje år presentera Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, har Karriärföretagen också startat Karriärnätverket för studenter och unga yrkesverksamma, med sökportaler för lediga jobb, stipendier, traineeprogram och mycket mer för den som vill utvecklas i sin karriär och upptäcka framstående arbetsgivare. Här kan du läsa mer om Karriärföretagen.