Mellanskog lanserar ekonomisk och juridisk rådgivning

Som skogsägarförening har vi alltid dig som privat skogsägare i fokus. Därför utökar vi nu vårt utbud med en avdelning för ekonomisk och juridisk rådgivning. På så sätt kan vi ytterligare vara ett stöd för dig och din familj i en betydligt större del av skogsägandet.

Mellanskog lanserar avdelningen ekonomisk och juridisk rådgivning med ett tillhörande brett tjänsteutbud rörande din fastighet och ditt skogsägande.
Ett välkommet tillskott med bred kompetens som säkerställer medlemsnyttan för dig när du behöver den som mest.

Komplext att äga skog

Vi vet nämligen att det ibland kan vara komplext att äga skog och att behovet av rådgivning ser olika ut i olika skeden av livet. Den självverksamme skogsägaren som gärna utför sina egna naturvårdsinsatser kanske i stället stöter på funderingar när det är ett generationsskifte som ska genomföras.
Eller söker du svar på någon av alla de frågor som dyker upp vid köp av en skogsfastighet?

Brett tjänsteutbud

Våra seniora ekonomer och jurister kan med gedigna kunskaper inom sina respektive fält bistå i frågor gällande bland annat: generationsskifte, kassaflödesanalys, testamente, arrende, fastighetsvärdering och mycket mer.

Läs mer

Besök gärna avdelningens nylanserade sida och fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret om du vill komma i kontakt med oss.