Mellanskog har fått utmärkelsen Karriärföretag 2023

Vi har blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2023. Utmärkelsen delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger.

Juryns motivering lyder:

”Mellanskog är en nytänkande och spännande arbetsgivare som har ett gediget employer branding arbete. Med många utvecklings- och karriärmöjligheter för såväl studenter, young professionals och seniora medarbetare finns det en plats här för alla. Det finns en varm och trivsam företagskultur och att Mellanskog värdesätter sina medarbetare lyser igenom i deras kommunikation. En mycket inspirerande arbetsgivare.”

– Vi är väldigt stolta över den fina utmärkelsen, den bekräftar att vårt arbete att ta fram och kommunicera kring vårt arbetsgivarvarumärke har träffat rätt. Vi har lyckats förmedla vilka Mellanskog är och vad vi erbjuder våra medarbetare, säger Åsa Holmstrand, HR-chef på Mellanskog.

En av de saker juryn lyfte i sin motivering var företagskulturen och den trivsamma stämningen.

– Mellanskogs företagskultur är unik, här finns ett genuint engagemang och en stark vilja att göra skillnad för de privata skogsägarna. Känslan av att arbeta för ett högre syfte binder oss samman och skapar en gemensam grund. Här bryr vi oss om varandra. Vi tar hand om skogen tillsammans, avslutar Åsa.

En karriär på Mellanskog

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Mellanskog? På vår karriärwebb kan du läsa vad vi erbjuder våra medarbetare och även lära känna några av oss som jobbar här. Där finns även information om vårt aspirantprogram, praktikplatser, sommarjobb, stipendium och examensjobb. Läs mer här: mellanskog.se/karriar

Om Karriärföretagen

Karriärföretagen riktar sig till studenter och unga talanger som nyligen tagit klivet ut i arbetslivet. Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen årligen en lista med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Initialt krävs det att arbetsgivaren lever upp till ett antal grundkriterier och passerar en urvalsprocess. Därefter väljer en välmeriterad jury ut de slutgiltiga arbetsgivarna som får lov att kalla sig Karriärföretag under ett år. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.