Lanseringen av nya medlemsappen försenad

Mellanskog har tidigare meddelat att den nya medlemsappen inom kort kommer att lanseras. Appen är nästan helt färdig, men några viktiga justeringar återstår och därför skjuts lanseringen till mitten av augusti.

Den nya medlemsappen skulle ha lanserats i början av sommaren men på grund av förseningar i projektet skjuts nu lanseringen till mitten av augusti istället.

– Appen är i princip färdigutvecklad, det är bara några små åtgärder samt sluttestning som kvarstår. En ny funktion som vi gärna vill få med till lanseringen är inloggning med mobilt BankID. Och det är bland annat den funktionen som inte ännu är riktigt färdig. Vi har därför valt att skjuta på lanseringen till mitten av augusti, säger Marie Wickberg, kommunikationschef på Mellanskog.

När den nya medlemsappen släpps kommer den att uppdateras automatiskt på de telefoner/surfplattor som har den inställningen påslagen. För övriga kommer man att behöva hämta den på nytt i AppStore/GooglePlay.

– Vi kommer att informera om när vår nya medlemsapp är släppt och vi tror att den kommer att ge alla våra medlemmar ytterligare stöd i sitt skogsägande, säger Marie Wickberg.

Under tiden går det utmärkt att använda nuvarande medlemsapp som alla Mellanskogs medlemmar kostnadsfritt har tillgång till.

Mellanskogs medlemsapp