Nu kan du skapa ett eget spelarkort!

Skogslandslaget är Sverige största landslag som består av 313 084 enskilda skogsägare. Och du är en av dem!

Hämta ditt landslagsnummer

Alla medlemmar i Mellanskog är spelare i Skogslandslaget. Nu har du möjlighet att skapa ett eget spelarkort med unikt landslagsnummer. Det fixar du enkelt på Skogslandslagets hemsida där det finns en funktion för att dela på sociala medier, så att fler får ta del av kampanjen. Det är även ett sätt för dig att berätta för andra att du är en stolt skogsägare!

Texten nedan sammanfattar vad Skogslandslaget handlar om. Kopiera den gärna och lägg upp på sociala medier tillsammans med ditt spelarkort:

Jag är med i Sveriges största landslag – Skogslandslaget! Truppen består av 313 084 skogsägare som tillsammans kämpar för att skapa en välmående skog som ger värde för Sverige. Läs mer om oss på skogslandslaget.se.

Skapa spelarkortet genom att klicka här:
skogslandslaget.se/lagnummer

Om kampanjen

Skogslandslaget är en satsning som Mellanskog driver tillsammans med Norra Skog, Södra och LRF. Syftet med kampanjen är att visa hur enskilda skogsägare brukar skogen på ett klokt och ansvarsfullt sätt med stor nytta för klimatet och den biologiska mångfalden.

Varför Skogslandslaget?

För att skapa en kampanj som når ut till allmänheten har vi valt att bygga konceptet på något som redan är välkänt bland de allra flesta – sport. Genom att kombinera sportvärldens språk, stil och referenser med skogsbruket, skapar vi en kampanj som på ett spännande sätt lyfter fram skogsbruket och ert engagemang. Här kan du läsa mer om kampanjen:
skogslandslaget.se

Vi hoppas du känner dig stolt över att vara en del av Sveriges största landslag!