Matigt sommarnummer med fokus på medlemsnytta

Sommarnumret av Med Mellanskog, föreningens populära medlemstidning, bjuder på alltifrån skogsägarbesök och rapport från föreningsstämman till hur du tar vara på sommarens växter och grönsaker och konserverar dem inför hösten. Möt även Fredrik Munter, Mellanskogs nya vd, i en stor intervju.

Bosse Djurberg är en av Mellanskogs 26 000 medlemmar. I detta sommarnummer berättar han om kärleken till gården, om generationsskiftet och hur familjen hanterat det faktum att över 600 kubikmeter skog blåste ned i och med stormen Alfrida.

Massavedsklassningen prima/sekunda

Vi berättar mer om hur den nya massavedsklassningen prima/sekunda fungerar och hur det påverkar dig som skogsägare.

Stor intervju med ny vd

Läs även en rapport från Mellanskogs föreningsstämma 2019 som gick av stapeln på Uppsala slott. Nuvarande vd Sture Karlsson tackade för sig och nye vd:n Fredrik Munter introducerades. Han berättar mer om sig själv i ett större reportage på sidorna 19-21.

Snart släpps ny medlemsapp

Om ett par veckor lanseras Mellanskogs nya medlemsapp. Lanseringen har blivit något försenad på grund av olika tekniska orsaker. Men här får du i alla fall en insikt i hur den nya medlemsappen fungerar. Läs mer om appens nya utseende och funktioner på sidorna 8-9.

Slutligen tipsar vi om trevliga sommaraktiviteter med tema skog runt om i Mellanskogsland.

Detta och mer därtill i senaste numret av Med Mellanskog.

Glad sommar önskar hela redaktionen!