Webbinarium: Generationsskifte på skogsfastigheten

Webbinarium: Generationsskifte på skogsfastigheten

Datum: 13 februari 2024

Tid: 19:00 - 20:30

Plats: Digitalt

Det finns mycket att tänka på inför ett generationsskifte och många faktorer spelar in. Förutom skatt, ekonomi och juridik involverar skiftet ofta mycket känslor och praktiska utmaningar.

Har du börjat fundera på om det är dags att lämna över skogen till nästa generation? Eller vill du få kunskap inför framtiden och den dag det börjar bli aktuellt? Det finns mycket att tänka på inför ett generationsskifte och många faktorer spelar in, därför kan det vara en god idé att börja planera i god tid. Förutom skatt, ekonomi och juridik involverar skiftet ofta mycket känslor och praktiska utmaningar.

Erik Holmberg och Thomas Hedlund, ekonomiska och juridiska rådgivare hos Mellanskog, kommer under kvällen att ge en övergripande genomgång av alla de aspekter som ett generationsskifte omfattar.

Passa på att ställa dina frågor direkt till deltagarna under sändningen. Du kan också skicka in frågor i förväg, det gör du efter att du anmält dig till webbinariet genom att klicka på länken ”Gå till webbinarium” i anmälningsbekräftelsen du får via mejl.

Se till att anmäla dig redan idag: Anmäl dig här

Missa inte detta lärorika och viktiga webbinarium!

Webbinariet spelas in och går att titta på i efterhand på Medlemswebben.

Många platser kvar
Flertal platser kvar
Fåtal platser kvar
Mycket få platser kvar
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang då sista anmälningsdatum har passerat.
Evenemanget är fullbokat.