Välkommen till en kväll om generationsskifte på Tännäskröket.

Välkommen till en kväll om generationsskifte på Tännäskröket.
Härjedalen

Datum: 29 augusti 2024

Tid: 18:00 - 20:00

Plats: Tännäskröket, Karl Johan väg 1, Tännäs.

Har du börjat fundera på om det är dags att lämna över skogen till nästa generation? Eller vill du få kunskap inför framtiden och den dag det börjar bli aktuellt? Det finns mycket att tänka på inför ett generationsskifte och många faktorer spelar in, därför kan det vara en god idé att börja planera i god tid. Förutom skatt, ekonomi och juridik involverar skiftet ofta mycket känslor och praktiska utmaningar.

På plats finns Joakim Frithiof, chef för vår enhet Ekonomisk och juridisk rådgivning och vår jurist Erik Holmberg för att berätta vad Mellanskog kan hjälpa till med rörande Ekonomi, juridik och fastighet med huvudtema ”Generationsskifte av skogsfastigheten”.

Anmälan görs senast 26 augusti via länken: eller via sms till skogliga rådgivare Jon Nordström 073-843 05 41. Meddela eventuell specialkost, vi bjuder på smörgås.

Välkomna!

————–

Under våra fysiska träffar kan det hända att fotografier/video tas som senare kan användas i Mellanskogs marknadsföring på främst (men inte uteslutande) sociala medier. Vänligen kontakta någon ansvarig under evenemanget om du inte vill medverka på bild/video. Tack!

Många platser kvar
Flertal platser kvar
Fåtal platser kvar
Mycket få platser kvar
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang då sista anmälningsdatum har passerat.
Evenemanget är fullbokat.