Låt oss utvecklas tillsammans.

Praktikant, aspirant, sommarjobbare eller exjobbare. Som studerande har du många möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

...

Aspirantprogram

Är du i början av din skogliga karriär? Fortsätt väx tillsammans med oss. Med vårt aspirantprogram får du både personlig utveckling och inblick i hur vi tar hand om skogen för framtida generationer. Testa olika yrkesroller i vår geografi för att se vad som passar just dig. Programmet ger en garanterad möjlighet till fortsatt arbete hos oss. Håll utkik under ”Lediga jobb” och i våra sociala kanaler i början av året.

LEDIGA JOBB

Sommarjobb

Ett sommarjobb kan vara första steget på en gemensam resa. Ta hand om skogen tillsammans med oss i sommar. Som bonus får du veta mer om våra yrkesroller, det unika med att arbeta i en medlemsägd förening och hur vi tar hand om skogen för en grönare framtid. Våra sommarjobb hittar du under ”Lediga jobb” i början av året.

LEDIGA JOBB
...
...

Praktik

Praktisera hos oss. När vi har möjlighet tar vi gärna emot praktikanter. Under praktiken lär du känna oss som arbetsgivare. Du får träffa olika medarbetare på Mellanskog och vi delar med oss av erfarenheter från vårt viktiga arbete med skogen till dig. Kontakta chefen inom det område där du är intresserad av att praktisera eller hör av dig till HR-avdelningen.

KONTAKTA OSS

Examensarbete

Låt oss utvecklas tillsammans. Testa dina kunskaper i praktiken, få nya perspektiv och så ett frö som kan växa till något större. Vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Kontakta vår HR-avdelning om du har förslag på exjobb som kan utveckla både dig och Mellanskog.

KONTAKTA OSS
...