Skogen i centrum – en kväll om biologisk mångfald

Skogen i centrum – en kväll om biologisk mångfald
Distansskogsägare, Hela Mellanskog

Datum: 10 november 2020

Tid: 19:00 - 20:00

Plats: Vi ses på webben!

Medarrangör: Arrangeras av Skogen i centrum; ett samarbete mellan Mellanskog, Norra Skog och Södra

Skogsägare skapar möjligheter för biologisk mångfald. Med den utgångspunkten bjuder vi in till en digital skogskväll inom samarbetsprojektet Skogen i centrum.

Genom den hänsyn som de flesta skogsägare tar i sin skogsskötsel skapas varje dag möjligheter för att bibehålla en god biologisk mångfald. Vi vill visa dig en annan bild än den som ofta är i debatten idag och bredden av möjligheter när det kommer till att arbeta med biologisk mångfald. Vi kommer även att koppla ämnet till den pågående skogsutredningen.

Huvudtalare för kvällen är Göran Örlander, professor i skogsskötsel och mottagare av Greve Carl Bernadottes Skogspris 2020. Medverkar gör även Marie Wickberg, chef kommunikation och näringspolitik på Mellanskog samt Jonas Eriksson, medlemschef på Norra Skog samt förordnad expert i skogsutredningen.

Anmälan görs på www.skogenicentrum.se senast den 10 november kl. 15.00. Klicka här för att komma till anmälan!

Hur går det till?

Anmäl dig på Skogen i centrums hemsida senast den 10 november. En timme innan webbinariet startar kommer du att få en länk till sändningen. Du deltar genom att koppla upp dig via din dator, surfplatta eller smartphone. Vi ses!

Många platser kvar
Flertal platser kvar
Fåtal platser kvar
Mycket få platser kvar
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang då sista anmälningsdatum har passerat.
Evenemanget är fullbokat.